Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Rafal Ludynia Zjawiskowa Dziewczyna (3013 niezalogowanych)
11 Postów
Izuś :)
(Izuś)
Wiking
napisalam Ci prywatna wiadomsc odnosnie kredytu na mieszkanko tj jak to wygladalo w moim przypadku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
Wiking
potrzebujecie rozliczenie podatkowe za 2009 , rozliczenia miesieczne od pracodawcy(w zaleznosci od banku od 3 do 6 ),akt slubu .informacje o pobieranych dodatkach np.(rodzinne) oraz dlugach np.(inne kredyty),a mosisz wiedziec ze mozesz isc na wising ,ogladnac dom i tam dogadac sie z meglerem ktory zalatwi wam kredyt.ale proponoje to jako ostatecznosc poniewaz megler bedzie staral sie w ten sposob wyciagnac jak najwiecej,pozdrawiam i zycze dokonania dobrego wyboru.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
aleksandra d
(ola*i*andrzej)
Nowicjusz
A nam kredyt udalo sie zalatwic po 2 wizycie w banku,potrzebne tylko byly kopie kontraktow.Sprawdzili nasza historie konta(konto od 4 lat)byli zadaowoleni z wplaty wlasnej i bez klopotow kredyt przyznany,tylko teraz szukamy domu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Ja mam pytanie podobne do pytanie Julki235 , również chcemy z męzem wziąć kredyt na don i również tylko mój mąż pracuje . Mamy też dwoje dzieci . Czy mamy jakieś szanse na to by dostać kredyt ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
ja też mam pytanie odnośnie kredytu na dom,mąż tylko pracuje i mamy syna czy jest jakaś szansa na kredyt bez wkładu własnego czy jakiś bank daje 100% kwoty na zakup
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
W czwartek idziemy z mężem na umówione spotkanie w banku . Dowiem się wszystkiego już niebawem , na pewno podzielę się doświadczeniami .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty
Julita Więzowska
(julka235)
Nowicjusz
My juz zlozylismy wszystkie potrzebne dokumenty w banku komunalnym bo w nim staramy sie o kredyt i powiedzieli nam ze postaraja sie szybko opdpowiedziec czy dostaniemy kredyt maja do nas zadzwonic. wiec prosze trzymajcie kciuki dam znac jak cos bedziemy wiedziec. kupujemy dom bliznaik jedna polowe my 2 polowe nasi znajomi i nasi mezowie biiora razme kredyt zycze wam rowniez powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Obiecałam podzielić się wrażeniami z wizyty w banku . Niestety puki co kredytu nam nie przyznali , decyzję umotywowali tym , że mąż ma zbyt małe zarobki no i mamy dwoje dzieci na utrzymaniu . Pani w banku poradziła nam , abym poszła do pracy .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty
Julita Więzowska
(julka235)
Nowicjusz
witam pisalam kiedys ze chcemy kupic dom i staramy sie o kredyt.A wiec otrzymalismy calosc kredytu w banku bez zadnych pronlemow tyle ze my kupuilismy dom blizniak ze znajomymi i dochopdy byly liczone mojego meza i naszego znajomego razem wiec zdolnosc mieli duzapozdrawiam i zycze wszystkim takich pozytywnych odpowiedzi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
witajcie my dostaliśmy w dnb kredyt ale staraliśmy się w innych bankach o większą kwote ale niestety nikt poza dnb nie udzielił nam kredytu ponieważ też mówili że jak na rodzinę 3 osobową to mąż za mało zarabia a i jeszcze mamy kredyt na auto także byli zdziwieni że w dnb nam dali,jesteśmy w trakcie zakupu domu czekamy do jutra z niecierpliwością bo wszystko się rozstrzygnie.Dodam jeszcze że wpadliśmy na pomysł poręczyciela i przyznali nam jeszcze więcej z tego względu.życze wszystkim powodzenia i dużo cierpliwości w staraniu o kredyt i zakup nieruchomości
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok